Phoenix brandwerende kast

Phoenix bandwerende kast

Phoenix is een merk waar je meerdere soorten brandwerende kasten van kunt kopen. Phoenix is een van de oudste fabrikanten van kluizen en beveiligde producten in Groot Brittanie. Al in 1799 werden er door Phoenix door staal omringde houten brandkasten gemaakt voor bepaalde schepen die naar Amerika moesten varen.

Je kunt dus met recht zeggen dat Phoenix al meer dan 200 jaar ervaring heeft en hierdoor weet wat een brandwerende kast nodig heeft. Naast brandwerend kun je bij phoenix ook de kasten perfect beveiligen. Hierdoor ben je er dus zeker van dat als je een kast van phoenix koopt dat je producten goed bewaard in de kast zitten.

Phoenix is momenteel wereldleider in productie en distributie van kluizen die aan alle eisen voldoen, voor woningen tot bedrijven. Ook zijn de kluizen van een mooi design waardoor er ook nog aan het oog wordt gedacht.

Garantie

Alle bestanden in de kluis en de brandwerende kluis dragen een levenslange vervangingsgarantie met zich mee. Op deze manier voel je je natuurlijk meteen een stuk prettiger bij de aankoop van een dure kast. Je weet dat mocht er wat mis gaan dat je weer recht hebt op wat er in zat en op de kast zelf. En als een bedrijf zo’n garantie geeft dan weet je natuurlijk al dat de producten van goede kwaliteit zijn, anders zouden ze zo’n garantie niet geven.

Kasten

Phoenix heeft meerdere series en ook meerdere kasten beschikbaar. Van simpele kluizen tot grote opslagkasten. Bij elke kast kun je weer kiezen uit de brandveiligheid en de inbraakgevoeligheid. Hoe beter beveiligd hoe meer je natuurlijk kwijt bent, maar het wordt voor vuur of voor dieven een stuk lastiger om in de kast of kluis te komen.

Series

Phoenix beschikt over meerdere series. Een voorbeeld hiervan is de Datacare 1000 serie. Deze serie is verkrijgbaar in 3 maten en is zowel voor zakelijk als voor thuisgebruik te gebruiken. De kluizen kunnen een interne temperatuur aan van 125 graden Fahrenheit, oftewel 52 graden Celsius, en 80% luchtvochtigheid. Tijdens brand kunnen deze kluizen 1 uur een temperatuur van 1700 graden aan. Verder zijn de kluizen waterbestendig en hebben ze een elektronisch cijferslot. Zo heeft elke phoenix serie bepaalde eigenschappen. Sommige series zijn meer geschikt voor thuisgebruik en andere zijn weer geschikt voor het bedrijfsleven.

Ruime keuze

Ga je voor een phoenix kiest dan heb je een ruime keuze. Je kunt standaard kluisjes kopen, maar ook grote kasten. Je kunt gaan voor een kluis waarin weer 3 kluizen zitten en ga zo maar door. Op elke kluis kun je kiezen wat voor beveiliging je erop wilt en hoe brandwerend de kluis moet zijn. Tevens kun je de kluis naar je smaak inrichten, je wilt natuurlijk ook wel dat een kluis er leuk uit ziet. Ga je voor phoenix dan heb je zeker een kwalitatief hoogstaande kast straks in je kamer of kantoorpand staan waar je in bijna elke brandsituatie van op aan kan. Aangezien het aanbod zo groot is kun je het beste bij een winkel of bij phoenix zelf informeren over de prijzen van al hun producten.

Copyright 2018 artikelen-kantoor.nl