Phoenix brandwerende sleutelkluis

Phoenix brandwerende sleutelkluis

Phoenix is een bedrijf uit Groot Brittanniƫ en een van de oudst fabrikanten op het gebied van kluizen en beveiliging. Voor een goede brandwerende sleutelkluis ben je dus bij Phoenix aan het juiste adres.

Phoenix mag dan wel een merk zijn uit Groot Brittanie, ook in Nederland kun je prima aan 1 of meerdere kluizen hier in Nederland komen. Sommige winkels verkopen phoenix kluizen en je kunt ze natuurlijk ook via het internet bestellen.

Voor een compleet overzicht kun je het beste op de site van phoenix zelf kijken. Ze hebben geen Nederlandse site, je kunt de sites in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Frans lezen.

Sleutelkluis

Een sleutelkluis is een van de oudste manieren om een kluis te beveiligen. Tegenwoordig kun je een kluis op meerdere manieren beveiligen, bijvoorbeeld door een cijferslot of door een elektronisch slot. Desondanks dat een sleutel een van de oudste manieren is om een kluis te beveiligen is het nog steeds een populaire en betrouwbare methode. Een gewone sleutel is niet meer genoeg, want dit is wel makkelijk open te breken, maar er zijn tegenwoordig genoeg sleutels waarmee je het voor inbrekers knap lastig maakt om een kluis te kunnen openen.

Sleutels

Sleutels zijn er in verschillende vormen en van verschillende merken. Je hebt sleutels die je kunt laten kopiƫren bij een schoenmaker bijvoorbeeld en je hebt sleutels die je niet kunt laten kopieren. Of waarvan je de originele editie nodig hebt. Er bestaan verschillende soorten sluitsystemen, 1 cilinder of meerdere cilinders die met 1 sleutel kunnen worden opengemaakt bijvoorbeeld. En naast de sleutels bestaan er ook verschillende sloten, want elke sleutel heeft natuurlijk ook een slot nodig. Een goede combinatie hiervan zorgt ervoor dat je een kluis of een deur of een scooter goed kunt beveiligen.

Brandwerend

Phoenix heeft een tal aan kluizen voor je beschikbaar, voor een compleet overzicht kun je het beste even gaan rondsnuffelen op hun site. Phoenix heeft 6 series voor je beschikbaar speciaal gericht op de brandveiligheid. Een voorbeeld hiervan is de Phoenix FS1250 Series Security Fire Safe. De producten van deze serie garanderen een brandveiligheid van 1 uur bij een temperatuur van 927 graden celsius voor papieren volgens de internationale normen. Kluizen zijn uitgerust met hoog beveiligingsniveau. De kluizen garanderen een inhoud van 2000 tot 20.000 pong, afhankelijk van de soort kluis. De kluizen worden kant en klaar aan je geleverd met bevestigingsbouten, zodat je ze aan de vloer kunt bevestigen.

Phoenix

Phoenix heeft meerdere soorten sleutelkluizen voor je beschikbaar. Van kluizen waarin je sleutels op kunt bergen, tot kluizen waar je geld in kwijt kunt. Afhankelijk van de soort kluis en de hoogte van beveiliging en brandwerendheid wordt een prijs berekend. De kluizen zijn zowel geschikt voor gebruik in huis als voor zakelijk gebruik. Voor een sleutelkluis die brandwerend is ben je altijd iets meer geld kwijt dan bij een kluis die niet brandwerend is. Echter, je hebt dan wel een beter product en een hogere geldwaarde waar je recht op hebt mocht er iets met de inhoud van de kluis gebeuren.

Copyright 2018 artikelen-kantoor.nl